skip to Main Content

Fa molts i molts anys, abans de tu i jo, al món hi vivien les Etèries, unes criatures fantàstiques que eren fruit de la imaginació de les persones que cuidaven la terra.

Sàvies, màgiques i curioses, les Etèries ho sabien tot sobre el que ens envolta: eren autèntiques guardianes del territori. Però, amb el pas del temps, els éssers humans van abusar dels recursos del planeta, van maltractar la seva relació amb l’entorn i van anar perdent la capacitat d’imaginar. I les Etèries s’alimenten de la imaginació i de la natura! És per això que, avui, corren el risc de desaparèixer… i aquí comença Peripècia. Perquè encara som a temps de salvar-les!

Amb Peripècia, viuràs mil i una aventures a la vegada que descobreixes tots els secrets que s’amaguen al teu voltant, entre boscos, parcs, pobles, ciutats i monuments.

Segueix les indicacions que et donaran les Etèries que encara estan entre nosaltres, aprèn tot el que tenen per ensenyar-te, supera emocionants proves i, sobretot, cuida del territori.

Amb cada Peripècia, rescataràs a una nova Etèria i, amb elles, ens ajudaràs a salvar el món i la imaginació. T’uneixes a aquesta aventura d’aventures?

Subscriu-te al butlletí i no et perdis cap novetat!

Impulsa:

Promou:

Finança:

Amb el suport:

Back To Top